Even voorstellen

Mijn naam is Edward Blackstone en ben gediplomeerd en gelicenceerd NGS sportmasseur.

Vanaf mijn jeugd ben ik altijd verbonden geweest met de sport. Ik heb ruim 24 jaar gevoetbald. Twee jaar lang ben ik sportmasseur en sport-verzorger geweest van de selectie van een zondag 1 elftal van een voetbalvereniging in Amstelveen.

De sport en de verzorgende sector heeft altijd mijn interesse gehad en heb daarom besloten de opleiding te gaan volgen voor NGS sportmasseur (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) waar ik mijn diploma heb gehaald en waar ik mijn licentie van heb.

Ruim 7 jaar heb ik nu mijn eigen sportmassagepraktijk op mijn priveadres in Hoofddorp waar ik al veel sporters van amateur- tot professioneel niveau heb mogen behandelen. Sportmassage is mijn passie en beleef er nog steeds dagelijks veel plezier aan.

.


De Praktijk

Sportmassage Haarlemmermeer is gevestigd in Hoofddorp op het adres Bernard Zweershof 3. De ruime praktijkruimte is gevestigd op de eerste etage. Bij Sportmassage Haarlemmermeer kun je in een fijne behandel-
ruimte terecht voor zowel sport-, ontspannende massages. Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd NGS-sportmasseur, een organisatie die hoge eisen stelt aan de kwaliteit/vaardigheden van haar sportmasseurs.
Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren. Neem voor elke behandeling een grote badhanddoek mee.

Reviews geplaats via Treatwell

Treatwell klik op de button

Extra's

Wilt u tijdens de behandeling uw favoriete muziek horen, dan kunt u dat aangeven tijdens uw bezoek.Na de behandeling kan de klant indien gewenst Biofreeze op het behandelde gebied krijgen. Biofreeze is een middel dat gebruikt word bij koudetherapie (cryotherapie). Het kan de pijn en zwelling verminderen. Na een korte periode van koeling word het behandelde gebied warm en de doorbloeding gestimuleerd.
Tevens kan de klant een flesje of glas water krijgen. Immers masseren helpt bij een betere afvoer van afvalstoffen en water drinken ondersteunt dit proces.

Partners: