Even voorstellen
Edward Blackstone
Sport- en Stoelmasseur


Mijn naam is Edward Blackstone en ben gediplomeerd en gelicenceerd NGS sportmasseur.

Vanaf mijn jeugd ben ik altijd verbonden geweest met de sport. Zelf meer dan 20 jaar gevoetbald, gesquashed, aan wedstrijdschaatsen gedaan en ge-skeelerd. Ook ben ik twee jaar assistent leider en coach van een voetbalteam bij Roda'23 geweest. De laatste twee jaar ben ik sportmasseur en sportverzorger geweest van de voetbalselectieteam NFC uit Amstelveen. De sport en de verzorgende sector heeft altijd mijn interesse gehad en heb daarom besloten voor de opleiding als NGS sportmasseur (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs).

Het NGS verlangd dat hun sportmasseurs up-to-date blijven met hun kennis en praktijkvaardigheden en is bijscholing daarom een vereiste om de kwaliteit als NGS Sportmasseur te blijven waarborgen.


De Praktijk

Sportmassage Haarlemmermeer is gevestigd in Hoofddorp op het adres Bernard Zweershof 3. De ruime praktijkruimte is gevestigd op de eerste etage. Bij Sportmassage Haarlemmermeer kun je in een fijne behandelruimte terecht voor zowel sport-, ontspannende- als stoelmassages. Ik ben gecertificeerd NGS-sportmasseur, een organisatie die hoge eisen stelt aan de kwaliteit/vaardigheden van haar sportmasseurs.
Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren. Neem voor elke behandeling een grote badhanddoek mee.

Reviews geplaats via Treatwell

Treatwell klik op de button

Extra's

Wilt u tijdens de behandeling uw favoriete muziek horen, dan kunt u dat aangeven tijdens uw bezoek.Klienten: