Boek nu!


Stoelmassage

Klik voor de website: Uw Stoelmasseurs

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 minuten en begint met een kort voorgesprek (anamnese)

Uw afdeling volop in beweging ? Wilt u uw werknemers bedanken voor hun inzet? Laat dan een stoelmasseur langskomen en geef een heerlijke stoelmassage kado. In 20 minuten krijgt iedereen een persoonlijke stoelmassage, door de kleding heen. De massage kan overal uitgevoerd worden, op kantoor of bij een andere gelegenheid.. Het is laagdrempelig en heel ontspannend. Uw masseur neemt alle benodigde spullen mee naar de locatie. Heeft u meer dan 1 masseur nodig, geen probleem. Het is ook fiscaal aantrekkelijk voor u als werkgever.

Werking van een stoelmassage

De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

* stijve nek
* spanningshoofdpijn
* tintelende vingers
* pijnlijke schouders en armen.

De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en zeer ontspannend. Elke behandeling wordt afgesloten met een paar actieve oefeningen om zo weer fit aan het werk te kunnen gaan. Het ontspannende deel begint met drukpunten op de rug, de nek en schouders. Vervolgens worden uw armen, handen en vingers behandeld. In het afsluitende, stimulerende deel van de behandeling worden de rug en de schouders beklopt en wordt de hoofdhuid geprikkeld.(indien gewenst)
Deze beschrijving is erg algemeen rn de massage zal worden afgestemd op de situatie op dat moment.

 

Op verzoek van het IBNS( International Bank Note Society)
stoelmassages gegeven in Hilversum, was Topp!!

Stoelmassage in uw bedrijf

Het is een ‘win-win’ situatie want uw collega blijft gezond en fit en u kunt de kosten als bedrijfskosten opvoeren mits u voldoet aan de volgende voorwaarden.

1. De stoelmassage moet zijn opgenomen in het ARBO plan
2. De massage maakt in redelijkheid deel uit van het ARBO plan.
3. De massages moeten tijdens werktijd plaatsvinden.
5. De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Stoelmassage is voor veel bedrijven interresant omdat:

- Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven.
- Zittende houding in de massagestoel wat zeer comfortabel is.
- Een korte stoelmassage maakt het financieel voordeliger.
- Er wordt gewerkt zonder massageolie.
- Stoelmassage is een zeer effectieve manier om ziekteverzuim
  door werkstress te voorkomen.

Stoelmasseurs inhuren voor Evenementen

Stoelmassage is een prettige en ontspannen bijdrage aan uw feest of evenement. Een stoelmasage is bijzonder geschikt om op locatie aan te bieden.
De massasage wordt door de kleding heen gegeven en duur gemiddeld 15 minuten. Het is een heerlijke massage om helemaal even te ontspannen en men zal zich na de stoelmassage als herboren voelen en de activiteiten weer vol energie kunnen hervatten.

KLEDING:


De masseur(s) komen casual gekleed in spijkerbroek met een witte polo.

KOSTEN EN DUUR


Kosten per masseur zijn  240,00 voor een duur van vier uur. Desgewenst kan dit uitgebreid worden.
Daarnaast reken ik een km-vergoeding van  0,19 per kilometer.


Interesse?

Heeft u interesse, vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of wilt u liever een persoonlijk kennismaking, kunt u ons mailen.
Klik op de button.